23948sdkhjf

ITD byder velkommen til de nye ministre

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

ITD hilser de nye ministre Tommy Ahlers, Eva Kjer Hansen og Jakob Ellemann-Jensen velkommen og ser frem til et godt samarbejde

Lars Løkke Rasmussen har netop præsenteret sine tre nye ministre, der nu indtræder i regeringen. Iværksætteren Tommy Ahlers, der også er medlem af regeringens Disruptionråd, bliver uddannelses- og forskningsminister. Eva Kjer Hansen bliver ny minister for fiskeri, nordisk samarbejde og ligestilling. Ny miljø- og fødevareminister bliver Jakob Ellemann-Jensen.

- I ITD vil vi gerne sige tillykke og velkommen til de tre nye ministre. Vi ser frem til et godt samarbejde på de områder, hvor vi har fælles berøringsflader og interesser. Det gælder jo især på forsknings- og innovationsområdet, hvor Tommy Ahlers nu kommer ind med et frisk pust direkte fra erhvervslivet, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

Tommy Ahlers var hovedtaler på ITD’s medlemsmøde i oktober, og her gav han ITD’s medlemmer inspiration og stof til eftertanke i forhold til at tænke teknologi og digitale løsninger ind i udviklingen af transport- og logistikvirksomhederne.

- Vi er rigtig glade for, at der kommer en minister med stor praktisk viden og erfaring inden for innovation og digitalisering. Transport- og logistikbranchen er nok den branche, der står foran de største udfordringer i forhold til disruption. Derfor vil vi meget gerne tænkes ind i fremtidens innovationsplaner, og vi vil også kunne bidrage med viden og konstruktive forslag. Vi har allerede inviteret os selv til kaffe hos den nye forskningsminister, fortsætter Carina Christensen.

ITD har gennem mange år haft et godt samarbejde med Eva Kjer Hansen, som ud over at have stor erfaring som minister også kommer fra Sønderjylland. Senest aflagde hun ITD et besøg i forbindelse med ITD’s generalforsamling i april.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.091