23948sdkhjf

Lagerløsning løfter produktionen hos lampeproducent

Hos Louis Poulsen kan specialtilpassede vogne skabe et bedre vareflow og øge effektiviteten på montagen af de kendte lamper

Louis Poulsen, der producerer ikoniske designlamper af blandt andre Verner Panton, Arne Jacobsen og Poul Henningsen, har netop fået udviklet særligt tilpassede vogne, der har løftet effektiviteten til nye højder. Vognene, der er udviklet i tæt samarbejde med logistikvirksomheden Handy Transportvogne, har optimeret montagen hos lampe- og belysningsspecialisten, der producerer cirka 300.000 lamper om året.

– Vi fandt ud af, at hvis vi kunne ændre logistikken, så komponenterne til vores lamper var klar, når de ankom til montageområdet, ville vi opnå en kraftig optimering af processen. Med de nye transportvogne, der kører som togvogne efter hinanden, er det lykkedes. Det har skabt et bedre vareflow, et bedre overblik, og det har løftet vores effektivitet i montagen til et nyt niveau, siger Torben Jørgensen, der er Supply Chain Operation Director hos Louis Poulsen.

Trial and succes
Handy Transportvognes udvikler skræddersyede løsninger ud fra kundens behov. I dette tilfælde blev det til en prototype, der består af tre specialtilpassede vogne, der trækkes efter en stabler.

– Vi var med fra idéfasen, og prototypen blev efterfølgende testet on location ved Louis Poulsen. Efter små justeringer var løsningen på plads. Herefter kunne vi installere skinner i produktionshallen, der gør det nemt for kunden at holde styr på vogntogene, forklarer Henrik Sig, der er direktør hos Handy Transportvogne.

Logistikløsningerne fra Handy Transportvogne er sjældent ens, og det individuelt tilpassede produkt er en central del af virksomhedens fundament.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.105