23948sdkhjf

Kig indenfor i Combilifts spritnye fabrik

BILLEDSERIE: Combilift indviede i sidste uge sine spritnye Global Headquaters i Monaghan, Irland. Transportmagasinet var med

Combilift, der leverer løsninger inden for materielhåndtering, har inviet sine nye Global Headquarters i den lille by Monaghan i Irland.

Det nye anlæg kommer med et prisskilt på 50 millioner euro, og omfatter 46.500 kvm. lager, kontor og produktion under tag, med mulighed for ekspansion i fremtiden. Dette gør den til en af de største produktionsfaciliteter i Irland.

Den nye fabrik gør Combilift i stand til at fordoble sit output på et enkelt arbejdsskift på tværs af alle produktionslinjer. De fire 90 meter lange produktionslinjer spytter en færdig truck ud hvert 15. minut.

Fabrikken er opført med særligt fokus på bæredygtighed, hvilket tydeligt ses i fabrikshallen, der hovedsageligt er oplyst af naturligt dagslys fra de store ovenlysvinduer. Sollyset suppleres af 1100 LED lys, og på taget findes solpaneler, der kan producere 185 kW strøm. Varmen kommer fra et 1 MW biomasseanlæg, hvor der fyres med affaldstræ fra produktionen. Derudover opsamler man 110.000 liter regnvand til brug under rengøring og deslige.

De færdige produkter fylder mere end 50 lastbilforsendelser om ugen, og de bliver sendt til 85 forskellige lande. Ligeledes bliver reservedele sendt ud fra fabrikken i Monaghan til forhandlernetværket over hele verden.

Mere om: combilift | combilift
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.113