23948sdkhjf

De knokler for et perfekt ishockey-VM

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

DB Schenker har ansvaret for logistikopgaverne i forbindelse med ishockey-VM i Danmark

Verdens øjne er rettet mod Danmark i disse dage, hvor Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning skaber rammerne for VM i ishockey fra den 4. til 20. maj.

De 16 førende ishockeynationer dyster om VM-trofæ og medaljer, og det kræver masser af logistik at afvikle sådan et VM. Specialudstyr skal være det rette sted på rette tidspunkt. Mandskaberne skal være fremme. Deres udstyr ligeså. Tilskuerfaciliteterne skal også være i orden.

Det hele skal ”spille”– både på og uden for ishockeybanen.

Det ansvar ligger på skuldrene af DB Schenker, som har ansvaret for de klassiske logistikopgaver som koordinering af generelle transportopgaver, transport af maskiner og holdenes udstyr samt opbevaring af udstyr.

Derudover har DB Schenker også fået ansvaret for at levere en lang række tekniske installationer.

- Vi har leveret medietribune og mediecenter i Herning. Derudover står vi for en meget stor del af den tekniske infrastruktur i forbindelse med medietribuner og mediecenteret, hvor vi har udarbejdet de tekniske tegninger, der dækker de meget store midlertidige behov, der opstår i forbindelse med et VM, siger Thomas Holm, Head of Sports Events i DB Schenker for Danmark, Sverige og Island.

- Vi vil knokle alle døgnets 24 timer, for at vi får et fantastisk VM. Det er selvfølgelig vores ambition, at alt går gnidningsfrit. Vi er stolte over at være med til at brande VM’et og Danmark som sportsnation.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.127