23948sdkhjf

Leman hædret med pris

Transportkoncernen Leman har vundet Greve Erhvervspris 2017 i konkurrence med de to andre nominerede, Greve Golf og RTM Insurance Brokers. Til uddelingen af prisen den 7. maj 2018 er de tre virksomheder blevet hædret med taler, blomster og diplomer.

Leman vokser lokalt og globalt og involverer sig i lokalsamfundet. DI Roskilde/Køge Bugt har indstillet Leman til prisen, og formanden Carsten K. Jensen præsenterede virksomheden som en af de tre nominerede under festlighederne. Her begrundede han indstillingen:

- Sidste år offentliggjorde virksomheden, at de var kommet ud med det bedste resultat nogensinde. Ja, faktisk har det kørt med raketfart for virksomheden lige siden efteråret 2014, hvor Thomas Krøyer blev headhuntet til topposten i Danmarks sjette største transportkoncern. Samtidig har antallet af medarbejdere været støt stigende. Alene på hovedkontoret i Greve er der i de sidste fem år skabt omkring 20 nye arbejdspladser.

Lemans topchef er glad og stolt på virksomhedens vegne over at modtage erhvervsprisen.     

- Der ligger en stor anerkendelse i at modtage Greve Erhvervspris 2017. Vi har jo rigtig mange dygtige virksomheder i vækst, der gør en ekstraordinær indsats på forskellig vis. Så jeg er naturligvis stolt over, at Leman fik prisen den her gang, sagde Thomas Krøyer.  

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.108