23948sdkhjf

Ny generation af medbringertrucks

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Der er danmarkspremiere på den nye Moffett M5 NX på Vestfyn Trækker

Nu lanceres en ny generation af Moffett medbringertrucks med forbedret sikkerhed og komfort. Den nye Moffett M5 NX er nemmere at vedligeholde - og så har den fået opdateret designet.

Der er Danmarkspremiere på den nye maskine på Vestfyn Trækker den 25.-27. maj, oplyser marketingkoordinator Vivian K. Knudsen fra SAWO, der er importør og forhandler af Moffett i Danmark.Den nye medbringertruck er let nok til at blive transporteret på næsten alle lastbiler eller trailere. Den kan løfte op til 2.500 kg. Det giver den et effektivt vægt/effekt-forhold.

Moffett M5 NX fås med "Lift Assist" systemet, så lasten sikkert kan aflæsses fra den ene side. Det gør den specielt egnet til at arbejde i lukkede rum og i områder, hvor en normal gaffeltruck ikke kan komme til.

- Medbringertrucken er designet til både mellemstore og tunge opgaver. Den kan transportere en bred vifte af produkter lige fra byggematerialer til dyrefoder og græs, fortæller Vivian Knudsen.

- Fleksibiliteten er i top. Den kan køre i alle typer af miljøer og udføre opgaver som at læsse og losse i travle gader, færdes i tætbefolkede bymiljøer og køre rundt på byggepladser, hvor der er ujævnt terræn.

Sikkerhed er altid en vigtig parameter, når man har med transportmaskiner at gøre. Derfor er den nye M5 NX udstyret med "Ground Start" systemet, som gør, at man kan montere og afmontere maskinen fra jorden. Det tager mindre end 60 sekunder af demontere den fra lastbilen.

Masten har fået et nyt design, så udsynet er blevet forbedret. Der er også kommet nye LED-lamper og blink. En ny funktion i sikkerhedsselen forhindre kørsel, hvis selen ikke er spændt. Det er alt sammen med til at forbedre sikkerheden.

Større førerplads
Endelig skal det også nævnes, at førerpladsen er blevet større, og at pedalernes position er ændret for at øge komforten for føreren.

For servicepersonalet er det blevet lettere at udføre vedligehold og kontrol. Motorhjelmen har fået et nyt design og der er kommer nye bagdøre, så man let og hurtigt kan komme til motoren.

- Der findes forskelligt ekstraudstyr, som man kan tilvælge, så den nye M5 NX kan skræddersys til specielle behov, forklarer Vivian K. Knudsen og nævner, at man kan få trucken med firevejsstyring, og der findes et udvalg gafler og forskellige typer dæk. Man kan også få sin M5 NX til specielle løftehøjder.

- Vi arbejder hele tiden på at forbedre produkterne. Vi hører ofte fra kunderne, og deres kommentarer giver vi videre til fabrikken i Irland. Her er man meget lydhøre over for vores ønsker. Mange af de nye funktioner er udviklet på baggrund af feedback fra kunderne.

- Når man sammenholder de mange nyskabelser med den ydeevne og pålidelighed, der kendetegner en Moffett, så har man en fleksibel og ideel maskine, der kan bruges til mange forskellige formål, slutter Vivian Knudsen, som opfordrer alle interesserede til at komme forbi Vestfyn Trækker messen for at se nærmere og prøve nyheden.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.137