23948sdkhjf

DTK fik millioner i kassen

Transportkoncern har vækststrategi, der virker

Transport- og logistikkoncernen DTK Group kom ud af 2017 med et overskud på knap syv millioner kroner efter skat - og dermed virker den vækststrategi, som virksomheden lagde i 2016, skriver JydskeVestkysten.

DTK Group, med hovedsæde i Padborg, ejer blandt andet selskaberne Dansk Transport Kompagni, DTK Logistics og DTK Road. Den oprindelige transportvirksomhed, Dansk Transport Kompagni, tegnede sig sidste år for et overskud på 2,2 millioner kroner, mod et underskud på 300.000 kroner året før.

- Vi har lavet en vækststrategi, og det har vi haft rimeligt god succes med. Vi har fået mere aktivitet i vores speditions- og transportafdeling i Padborg, og det har vi også i lager- og logistikforretningen, både i Padborg og vores datterselskab i Harrislee, så der har været god gang i kedlerne, siger administrerende direktør Steen Sørensen til JydskeVestkysten.

Direktøren er dog ikke mindst begejstret over DTK Road, som blev etableret i efteråret 2016 og har fokus på de skandinaviske lande. DTK Road, med filialer i Aarhus og København, nåede således et 2017-overskud på 3,8 millioner kroner, skriver avisen.
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.12