23948sdkhjf

Hestene får eksklusiv behandling

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Emirates flyver årligt 350 kostbare heste til 155 destinationer på seks kontinenter

Hestesport er populært over hele kloden, og nogle af de største mesterskaber afvikles i byer som Mexico City, Miami og Dubai. Mange af de kostbare heste flyver med Emirates og får førsteklasses behandling, så de kan yde deres bedste på banen - hver gang.

I løbet af blot fire hektiske måneder transporterer Emirates SkyCargo 350 nogle af verdens mest kostbare heste mellem 155 destinationer på seks kontinenter.Senest er det sket ved Longines Global Tour, der er verdens største turnering i ridebanespringning. Alene til denne event transporteres tæt ved 100 celebre heste i to specielle charterfly fra Mexico City, hvor de har deltaget i den første del af Longines Global Champions Tour. Destinationen er Miami, hvor hestene skal konkurrere i anden runde af turen.

Udover hestene, der hver vejer mellem 600-650 kg, transporteres der også mange ton udstyr.

Når de var færdig med konkurrencerne i Miami, blev hestene fløjet til Liège i Belgien og derfra videre til Shanghai på Emirates SkyCargo.

Rigtig komfort
Stor ekspertise giver den rigtige komfort - også for heste. Som præmiehest rejser man naturligvis på noget, der næsten kan sammenlignes med første klasse.

Emirates SkyCargo sætter stor ære i at levere en transport med al den komfort en hest kræver, når den skal yde maksimalt til næste konkurrence. Og det er virkelig den røde løber, man ruller ud for hestene.

- Vi har en af de yngste og mest moderne flåder af transportfly. Vi har skræddersyede bokse til opholdet i luften.

- Desuden har vi permanente hesteramper i vores store luftfragtcenter, Dubai World Central, der sikrer hesten et stabilt underlag at gå på fra staldene til flyet, så de kostbare dyr undgår skader på et ustabilt underlag.

- Hestene har naturligvis også deres egen ’cabin crew’ bestående af staldpersonale og dyrelæger

Skabe et behageligt miljø
Emirates SkyCargo er ikke en fremmed for at transportere premium heste til stævner og andre hestevæddeløb rundt om i verden.

Emirates SkyCargo er stolt over at skabe et transportmiljø, der giver maksimal komfort til hestene og gør det muligt for dem at opnå toppræstation en gang i konkurrencen.

Luftfartsselskabets topmoderne infrastruktur til heste-transport omfatter en flåde af moderne fragtfly, specialdesignede hestestalde og dedikerede faciliteter som en permanent hestevogn på Dubai World Central (DWC) lufthavn.

Den stabile hestevogn gør det muligt for hesten at overføre fra landtransportkøretøjet til hestestalden eller omvendt i komfort uden fare for skade på grund af en ustabil overflade.

Stressfri og sikker rejse
Emirates SkyCargo samarbejder med førende internationale hestetransportvirksomheder som Janah Management og Equitrans for at sikre en stressfri og sikker rejse for hestene. Heste rejser også med kvalificerede "grooms" og i nogle tilfælde med dyrlæger for at sikre sig, at hestene er i fuld form, når de lander.

Emirater SkyCargo er i førende i den globale luftfragtindustri. Flyselskabet har 14 fragtfly og over 255 passagertfly.

Emirates kombinerer en moderne flåde med den nyeste infrastruktur og erfarne medarbejdere.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.117