23948sdkhjf

Varm succes for Vestfyn Trækker 2018

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

10.000 gæster så på lastbiler på transportmessen i Ejby på Fyn

Et skønt majvejr var i år med til at gøre udendørsmessen Vestfyn Trækker – Transport & Logistik 2018  25.-27. maj til en varm og velbesøgt en af slagsen. Omkring 10.000 personer fra nær og fjern gæstede den rekordstore messe, sparkede dæk og så på lastbiler, kraner og opbygninger.

– Stemningen og feedbacken fra udstillerne har kun været positive indtil nu, og mange udstillere har allerede nu bestilt plads til 2020, fortæller direktør Per Mikkelsen fra VBG Group Sales A/S, der er arrangører.

Han tilføjer, at vejret jo viste sig fra sin allerbedste side, dog måtte brandsikkerheden opgraderes på grund af de varme og tørre omgivelser. Men det gik problemløst.

– For vores egen del, så har vi aldrig haft så mange besøgende i showroomet som denne gang, det var perfekt, vi havde folk fra både Norge og Sverige til at hjælpe os med at betjene de mange, tilføjer han.

Kørsel uden fejl
Mange af messegæsterne var også tilskuere til den årlige kranførerkonkurrence, arrangeret af Sawo.

Vinderen blev den forsvarende verdensmester fra 2016, Tim Hansen fra Tim S. Hansen ApS i Karise. Han vandt i tiden 2,25 minutter. Han havde en meget sikker gennemkørsel uden straftid overhovedet. Han går nu videre til verdensmesterskabet. Præmien til vinderen var et kroophold.

På andenpladsen kom vognmand Johnny Jensen, tidligere verdensmester i 2015. Hans tid lå meget tæt på, nemlig 2,36 minutter. På tredjepladsen blev det Karsten Knudsen fra Saltens Vognmandsforretning, der rendte med bronze i tiden 3,17 minutter.

DTL-konkurrencen om at blive Årets Transportvirksomhed blev vundet af Kim Ancker Transport fra Ringsted. Temaet i konkurrencen i år var arbejdsmiljø og trafiksikkerhed.
Schmidt Tip vandt konkurrencen Årets Opbygning - og Årets Varebil blev en Iveco Daily Blue Power.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.117