23948sdkhjf

Ny rabat-aftale mellem Rønne Havn og Molslinjen

| Af Redaktionen/bda | Tip redaktionen om en historie

Jo flere passagerer Molslinjen henter til Bornholm – jo mere rabat får rederiet hos Rønne Havn.

Rønne Havn A/S og Molslinjen A/S, der overtager færgebetjeningen pr. 1. september, er blevet enige om en incitamentsordning, der betyder, at Destination Bornholm ApS, over en ti-årig periode er sikret minimum en million kroner årligt som følge af den volumenrabat, Rønne Havn A/S har givet Molslinjen A/S på de tre færgeruter.

Pengene, der sendes videre til øens turistorganisation Destination Bornholm, skal bruge pengene til at skaffe flere gæster til Bornholm. 

Hos Molslinjen ser man yderst positivt på intentionen bag aftalen:

- Formålet er jo at støtte Destination Bornholms arbejde med at tiltrække flere turister. Det har vi en naturlig interesse i, da vi med aftalen opnår mere rabat, jo større vores volumen bliver. Vi er glade for at Rønne Havn A/S og Molslinjen A/S på denne måde har rakt ud til alle parter, udtaler Carsten Jensen, administrerende direktør for Molslinjen A/S.

Den fælles hensigt er, at det skal smitte positivt af på Bornholm:

Læs også: Nu fragter Bornholmslinjen mere end Danske Færger gjorde

- Vi har indgået denne aftale fordi, vi fra havnens side naturligvis har interesse i at tiltrække og fastholde aktiviteter til havnen. Det vil smitte positivt af på de øvrige erhvervsaktiviteter på øen og støtte op om det i forvejen gode arbejde, vi ser, udspænder sig hos Destination Bornholm, udtaler Thomas Bendtsen, administrerende direktør for Rønne Havn A/S.

Hos Destination Bornholm ApS udtrykkes glæde ved, at de tre parter på denne måde arbejder sammen.

- Bornholm er – som destinations- og rejsemål – inde i en god gænge og netop nu har vi taget hul på en forhåbentlig forrygende højsæson. Men vores opgave er også at tiltrække passagerer i perioderne uden for højsæsonen. Det er blandt andet det, denne aftale er med til at understøtte og det er vi meget glade for, udtaler Pernille Kofod Lydolph, administrerende direktør for Destination Bornholm ApS.

Mere om: Molslinjen | Rønne Havn
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.199