23948sdkhjf

GateDenmark vil samle transportsektoren i Aabenraa

GateDenmark er en fællesbetegnelse for transport-, service- og logistikvirksomheder i Aabenraa Kommune.

Padborg Transportcenter og Aabenraa Havn har fra i dag valgt at markedsføre sig under fællesbetegnelsen GateDenmark.

Samarbejdet skal synliggøre alle de muligheder, man åbner op for, hvis man som virksomhed vælger at etablere sig i området, skriver Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse.

- Nu er vi i gang, og vi håber at GateDenmark vil sætte kommunen på landkortet som et område, hvor der virkelig sker noget inden for erhvervssektoren. Det har aldrig gået bedre i kommunens transport og logistik erhverv, end det gør i dag, og vi er altid interesserede i at få nye virksomheder til området. Kommer der en interesseret køber af jord til etablering af virksomhed, så finder vi det, siger han.

Den politiske opbakning kommer blandt andet til udtryk ved, at man er ved at samle lokalplanerne i Padborg-området til én fælles lokalplan. Det vil lette det administrative arbejde betragteligt for virksomhederne i området, der ønsker at udvide eller etablere sig.

Derudover arbejdes der for, at Padborg bliver testområde for det nye 5G-netværk, der forventes rullet ud fra 2019-2020.

I Padborg Transportcenter er man derfor også glade for, at det er lykkedes at finde fælles fodslag under GateDenmark.

- Konkurrencen inden for transportsektoren er hård. Hvis vi skal følge med internationalt samt fastholde og styrke væksten i vores område, er vi nødt til at markedsføre os; og her ser vi GateDenmark som et godt tiltag, vi bakker op om, siger Peter Therkelsen, bestyrelsesformand Padborg Transportcenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074