23948sdkhjf

Nye SOR-kasser til HAVI

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Spanske glasfiberkasser til den globale transportvirksomhed fra Vejle

Den internationale transportvirksomhed, HAVI Logistics A/S med dansk hovedsæde i Vejle, har fået leveret hhv. en ny SOR trailer og ét SOR kærretræk.

Traileren er en 2-akslet, 13,6 m. city køletrailer ATP-FRC godkendt. Traileren er forsynet med undersænkede lastsikringsskinner på siderne og Tridec stangstyring på bagerste aksel. Liften er en Bär Cargolift BC2500, kølemaskinen en Thermo King ALXi Spectrum 50 med 3 zoner. Traileren er desuden opbygget med skørter og skærme samt monteret bakkamera hos Fyns Karosseribyg.

Forvognen på kærretrækket er opbygget på en ny Scania P 410 B6x2*4, Kærren er en 2 akslet FYNCAR kærre. Glasfiberkassen på forvognen er 8,85 m og på kærren 6,5 m lang begge kasser er ligeledes ATP-FRC godkendt. Kasserne har glasfibergulv med Carborundum belægning, undersænkede lastsikringsskinner og er ligeledes opbygget med skørter og skabe. Forvognen har en BÄR Cargolift BC2500, samt Thermo King Spectrum 50 T-1200 med 3 zoner. Kærren en BÄR Cargolift BC 2500 samt en Thermo King T-1000 Spectrum 50 med 2 zoner.

Scaniaerne er leveret af Scania Danmark i Horsens af Jesper Christensen, kølemaskinerne af Carsten Schulz KH Onestop og liftene af BÄR Danmark v/ Johannes Cordsen.

Kasserne og citytraileren solgt af Ib Boelslund og opbygningerne udført hos Fyns Karosseribyg i Søndersø-afdelingen.

SOR Iberica er en spansk trailerprodicent og Europas fjerdestørste producenter af glasfiberkasser. I Danmark, Norge og Sverige forhandles og opbygges SOR kasserne af Fyns Karosseribyg A/S.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.291