23948sdkhjf

Nyt køretøj til trofast kunde

Et imponerende 25-meter langt blomstertræk til Steen M. Hansen i Vodskov.

Vognmand Steen M. Hansen i Vodskov ved Aalborg er en trofast kunde hos Stiholt. Han er også en trofast kunde hos Fyns Karosseribyg (FKB) i Odense, og det er der for nylig kommet dette imponerende vogntog ud af. Forvognen er en Scania S 650 B6x2, som trækker en 2-akslet Fyncar dolly og en 3-akslet SOR kølesættevogn.

Steen M. Hansen A/S er en vognmandsforretning, der råder over knap 20 vogntog, hvoraf langt hovedparten er Scania leveret af Stiholt.

30 års jubilæum
Virksomheden kan fejre 30-års jubilæum i år og er primært beskæftiget med blomstertransport, men udfører også andre former for køle-, fryse- og varmetransporter. Dertil kommer forskellige former for stykgodskørsel.

Scania’en har en 16,4-liters V8-motor på 650 hk/3.300 Nm, 14-trins GRSO925R gearkasse med integreret overgear, aut. Opticruise gearskiftesystem og Retarder samt enkeltreduceret R 885 bagtøj med 3,42:1-gearing

Der er sovekabineførerhus S20H med fladt gulv og højt tag.

Indvendigt er bilen udrustet med blandt andet elektrisk programmérbare Premium fører- og passagerstole med integreret ventilation. Der er Premium lydanlæg med navigation, farveinstrumentering med 7 tommer farvedisplay, termosideruder, elektronisk klimaanlæg og ekstra oliefyr, læderpakke, LED lyspakke mm.

Køretøjet er leveret med sikkerhedssystemerne AEB (nødbremsesystem), LDW (sporassistent), ACC (afstandsradar), ESP (stabilitetssystem), Hill hold (igangsætningssystem), EBS (elektronisk bremseregulering) mm.

Fabrikslakeret førerhus og chassis, øvrig lakering er foretaget af af Nordjysk Autolakering. Vogntoget er solgt af markedschef Jens Holger Pedersen fra Stiholt i Aalborg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094