23948sdkhjf

36-årig sigtet for at lægge ulykkefotos på Facebook

Steg ud af sin lastbil og tog fotos af dødsulykke på motorvej

I forbindelse med en dødsulykke på Sønderjyske Motorvej 12. marts er ikke kun en 65-årig lastbilchauffør sigtet for uagtsomt manddrab.

En 36-årig, mandlig lastbilchauffør fra Padborg-området er således sigtet for at tage billeder af ulykken og offentliggøre dem på Facebook.

Det skriver dr.dk.

Som følge af ulykken gik trafikken helt i stå, og den 36-årige chauffør steg ud af sin lastbil og tog billeder af den forulykkede varebil.

Han lagde billederne på Facebook med tilknyttede kommentarer, skriver DR på sin hjemmeside.

- Det er et vurderingsspørgsmål fra sag til sag. Og lige præcis her er der ikke som sådan taget billeder af personer, men alene et køretøj. Men vi har vurderet, at det her køretøj var så slemt tilskadekommet, helt mast inde mellem to lastbiler, at vi synes, det burde være åbenlyst, at det ikke skal offentliggøres, siger politikommissær Lasse B. Rasmussen fra Syd- og Sønderjyllands Politi ifølge DR.

Ved ulykken blev to mænd dræbt på stedet, da deres varebil blev klemt mellem fire lastbiler, mens den holdt stille i tågen.

Den 36-årige fotograferende chauffør risikerer fængsel i op til seks måneder for overtrædelse af straffelovens paragraf 264D - oftest ender den slags sager dog med bødestraf.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.148