23948sdkhjf

Innenlader til Herning

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Rich. Andersen & Sønner A/S har fået en ny Langendorf Innenlader

Jørn Bolding A/S i Esbjerg har lige leveret en fabriksny 3-akslet Langendorf Innenlader af typen Flatliner SBH-15 til Rich. Andersen & Sønner i Herning.

Køretøjet har monteret tre 10-ton BPW Eco Plus aksler, så den kan opnå en totalvægt på 48.000 kg ved blokvognskørsel. Ved almindelig kørsel er totalvægten 42.000 kg. De vedligeholdelsesvenlige aksler er udstyret med nødsikring, som sikrer ukontrolleret sænkning under kørsel. Innenladeren har hydraulisk affjedring og har monteret 6 stk. 385/65 R 22,5 dæk.Chassiset er svejst i højkvalitets finkornsstål og har vinkelprofiler til optagelse af fladpaller. Bagsmækken er i kombineret udførelse. Den er hængslet i venstre side, 267 grader vandret svingbar og 90 grader lodret oplukkelig. Der er integreret klapbar underkøringsværn for transport af flere paller.

På Innenladeren er der monteret to par hydrauliske lastsikringer. Der sidder to på hver side, som er vandret og lodret svingbare. Lastsikringerne kan flyttes og fastgøres i længderetningen på vinkelskinnerne. Derudover er der syv par surringsringe, som er ligeligt fordelt på længdevangerne samt fire surringsøjer på svanehalsen.

Traileren har et betjeningsskab i venstre side med indbygget lys og opbevaringsskabe bagerst i begge sider.

Innenladeren kan anvendes til transport af færdigelementer.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.123