23948sdkhjf

Besko Akademi udvider staben

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Ansætter erfaren branchemand til undervisning og teknisk support

Besko Akademi har pr. 1. maj 2018 ansat Michael Pape Andersen som tekniker. Michael Pape Andersen har solid brancheerfaring. Han er uddannet lastbilmekaniker ved Scania i Vejle, og har været ansat 11 år samme sted.

Michael har i en årrække været selvstændig med eget værksted, har erfaring med at yde teknisk support til kunder og har desuden 10 års erfaring som underviser på Lastbiluddannelsen ved Tekniske Skole i Vejle.- Jeg er utrolig glad for at Michael er blevet en del af vores team, siger Michael Jensen, der er teknisk chef i Besko Akademi.

- Michaels mange års erfaring som underviser falder rigtig godt i hak med vores nye skolingskoncept i Besko Akademi, hvor vi udbyder kurser og uddannelser, som skal være med til at udvikle og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til branchen.

Udover at undervise i Besko Akademi vil Michaels opgave være at supportere diverse diagnosesystemer, som forhandles af Besko A/S og yde generel teknisk support til kunderne.

Besko lagerfører reservedele og tilbehør til lastbiler, busser, påhængs- og sættevogne. Virksomheden har afdelinger i Aalborg, Århus, Herning, Kolding, Padborg, Odense, Greve og Næstved.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.192