23948sdkhjf

Volvo FH fylder 25 år

Jubilæet fejres med en jubilæumsmodel - "FH 25 Special Edition." Der bliver kun solgt 25 af dem i Danmark

For at fejre introduktionen af Volvo FH for et kvart århundrede siden introducerer Volvo Trucks en særudgave af FH – en jubilæumsmodel ”Volvo FH 25 Special Edition”. Den fås både som Volvo FH og Volvo FH 16 og er kendetegnet ved sit karakteristiske eksteriør og interiør, sin enestående chaufførkomfort og sine unikke funktioner.

Volvo FH er en af branchens mest succesrige modeller nogensinde. Der er solgt mere end en million eksemplarer af modellen, siden den kom frem i 1993, og den har skabt en livsstil for millioner af chauffører over hele verden.

- Volvo FH 25 Special Edition er derfor ikke kun en fejring af selve lastvognen, men den er en hyldest til alle de kunder og chauffører, som har kørt dette ikon de seneste 25 år, siger Claes Nilsson, direktør for Volvo Trucks.

Jubilæumsmodellen produceres i en begrænset periode i 2018 og 2019. Salget begynder i slutningen af juni 2018 (uge 25). I Danmark sælges der kun en eksklusiv pulje på 25 stk.

Sådan er den indrettet
Eksteriøret på jubilæumsmodellen kan bedst beskrives som moderne med et ”retro twist”. Den sølvgrå og orange dekoration fremhæver lastvognens oprindelse. Striberne danner tallet 25 for at markere jubilæet. Striberne kombinerer 3D-effekter og skygger for at vise designtendensen fra starten af 1990’erne og giver lastvognen et tydeligt retroudseende.

Jubilæumsmodellen kan fås i to farver:

Mørk og kølig gråtone, Mammouth Tree Metallic.

Skinnende rød, Crimson Pearl.

Luksus-interiør
Når døren åbnes, venter der chaufføren et førsteklasses luksuriøst interiør.

Sikkerhed har altid været en nøglefaktor i Volvo FH, og denne passion manifesteres ved orange detaljer i alt fra syningerne på sikkerhedsselen til gardiner, måtter og refleksstriber på sikkerhedsdørene.

Designteamet har ved hjælp af fine, men alligevel tydelige detaljer, skabt en fortsættelse af det sikkerheds- og chaufførfokus, som altid har været væsentligt for Volvo FH.

For at forbedre en god køreoplevelse kombinerer stolen quilted stof og læder for at give enestående komfort og design.

 Nyeste funktioner
Denne specialudgave af bilen viser også, hvordan Volvo FH har været og forbliver at være en innovationsleder.

Den indeholder nogle af lastvognens seneste nyudviklede funktioner og kan også specificeres med de helt nye chaufførsupportsystemer til Volvo Dynamisk Styring, som indeholder stabilitetsassistent, aktiv sporassistent og mulighed for personlige indstillinger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109