23948sdkhjf

Volvo Danmark er klar til Transport 2019

Den 21.-23. marts 2019 afholdes 15. udgave af Skandinaviens førende transportmesse i MCH Messecenter Herning

Forberedelserne til Transport 2019 er i fuld gang, og allerede nu er opbakningen fra udstillerne til at tage og føle på. Volvo Danmark er en af de udstillere, som har tilkendegivet, at de igen i 2019 udstiller på transportmessen:

- På Transport 2019 har Volvo Danmark fokus på at møde nuværende og nye kunder. Omdrejningspunktet for dette møde er dels de produkter, som Renault Trucks og Volvo Trucks har at byde på, og dels udstillingen af nyheder, der er blevet og bliver præsenteret frem mod udstillingen, fortæller Helle Hessel, markedskommunikationschef hos Volvo Danmark.

Hos MCH Messecenter Herning glæder man sig over opbakningen fra en af de helt store leverandører til den danske transportbranche:

- Vi er naturligvis stolte af den tillid, som Volvo Danmark viser os ved allerede nu at skrive under på, at de ønsker at være en del af Transport 2019. Vi har igennem de seneste transportmesser opbygget et stærkt samarbejde med Volvo Danmark, og det ser vi frem til at fortsætte, siger Lars Meedom, key account manager hos MCH Messecenter Herning.

Volvo Danmark er importør af Volvo Trucks og Renault Trucks. Til Transport 2019 vil det være 11. gang, at Volvo Trucks udstiller på transportmessen, mens det er for Renault Trucks er 13. gang. 

Artiklen er en del af temaet Transport 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094