23948sdkhjf

Molslinjens godstransport bekymrer vognmænd

De kan ikke være sikre på at få gods med på alle afgang fra 1. september

Molslinjen overtager 1. september sejladserne mellem Rønne og Køge og mellem Rønne og Ystad, og rederiets sejlplan bekymrer flere bornholmske vognmænd, skriver TV2 Bornholm på sin hjemmeside.

Vognmændene kan ikke længere få deres gods med på alle afgange, som de er vant til. Det skyldes, at kun nogle afgange er defineret til fragt i det statslige udbud.

- Én af de store bekymringer er Ystad. Kan vi få vores lastbiler frem og tilbage på de andre afgange end lige klokken 20.30 og 22.30? For kan vi ikke det, så er det sgu svært at drive vognmandforretning på Bornholm. Både for mig og andre små vognmænd, siger Georg Novrman, som er vognmand ved HGN Transport i Rønne, til tv-stationen.

Ifølge Molslinjen vil der måske vil være plads til lastbiler på flere afgange end dagens seneste, men det kan først vurderes på dagen, når man er tættere på afgangen.

- Så er det klart, at hvis der i løbet af dagen viser sig - op mod afgang - at være plads på andre afgange end den sene, så kan man selvfølgelig også få fragt med der. Vi kan bare ikke garantere det, forklarer Jesper Maack fra Molslinjen ifølge TV2 Bornholm.

Dertil konstaterer Georg Novrman, at "det er ikke godt nok".


Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.159