23948sdkhjf

Kommune vil ikke betale til vej

Lastbiler i penduldrift har skabt strid mellem sommerhusejere og nordsjællandsk kommune.

30 tons tunge lastbiler tre-fire gange om dagen. Det giver slid på en sommerhusvej, så hvorfor skal vi alene betale for det? Sådan lyder argumentationen fra Grundejerforeningen Fuglevangen i Dronningmølle. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

For enden af sommerhusvejen Fuglevang og Mejsevej ligger Dronningmølle renseanlæg, og det er hertil og herfra de store lastbiler fra det kommunalt ejede GribVand kører.

For godt 10 år siden betalte Grib­skov Kommune en andel for vedligeholdelse af vejen på godt 300.000 kroner. Den går imidlertid ikke i denne omgang, hvor der skal ny asfalt på. Grundejerforeningen mener, der foreligger en mundtlig aftale om tilskud. Det afviser kommunen imidlertid med henvisning til, at det er der ikke papir på.

- Vi har ingen notater om, at der skulle være indgået en mundtlig aftale. Den daværende aftale var en aftale om et konkret stykke arbejde, lyder det fra centerchef i Teknik- og Miljøafdelingen, Dorethe Pedersen.

Formand i Fuglevangen Grundejerforening, Kjell Nilsson, tror, at Gribskov Kommune frygter, det vil skabe præcedens, hvis de betaler.

- Kommunen er formentlig bange for, at flere grundejerforeninger har lignende problemstillinger, siger Kjell Nilsson.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094