23948sdkhjf

DSV åbner stort distributionscenter til skofabrikant

DSV og Clarks, en førende britisk skoproducent, løfter nu sløret for deres fælles planer om et distributionscenter på 10.000 m2. DSV skal drive anlægget fra deres eksisterende operationer i Krefeld, Tyskland, hvilket er en strategisk gunstig placering for Clarks største geografiske markeder.

Distributionscentret skal understøtte kundeordrer fra hele Europa, samt betjene traditionelle detail-, engros- og onlinekanaler. Centret skal stå klar til forsommeren 2020.

- Vi er meget glade for, at Clarks har betroet DSV med denne afgørende rolle i deres forsyningskæde. Jeg er sikker på, at vores omfattende omnichannel-lagre og distributionserfaring indenfor sko og beklædningsindustrien vil hjælpe Clarks til at vokse på deres europæiske forretninger, siger Brian Ejsing, administrerende direktør for DSV Solutions. 

- Dette er meget positivt for Clarks. Vores lagerbeholdning skal geografisk tættere på vores fokusmarkeder på fastlandet, hvis vi skal konkurrere om leveringstider. Det nye europæiske distributionscenter vil være en vigtig forudsætning for at åbne for at skabe vækst på tværs af vores digitale og engroskanaler, siger Ben Fletcher, formand for Europa-regionen for Clarks.

Krefeld i Tyskland ligger tæt på tre store internationale lufthavne og med hurtig motorvejsadgang til Holland, Belgien og Frankrig. Lokationen tilbyder daglige afgange til alle europæiske lande.

Alle tre af DSVs divisioner opererer ud fra Krefeld-anlægget og tilbyder hele viften af DSVs transport- og logistiktjenester.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.146