23948sdkhjf

Kuehne + Nagel køber op i Sydamerika

Styrker kompetencerne indenfor transport af letforgængelige varer

Kuehne + Nagel har opkøbt den ecuadorianske virksomhed Panatlantic Logistics S.A. Virksomheden er markedsførende i sit hjemland indenfor lufttransport af letfordærvelige varer som for eksempel frugt og blomster.

Opkøbet gør det muligt for Kuehne + Nagel af yderligere styrke sin position på markedet I USA, Europa og Stillehavsområdet.

- Transport af letforgængelige varer er et område, hvor Kuehne + Nagel er I stærk vækst. Efter integrationen af vores to opkøb på området I 2017, er opkøbet af Panatlantic Logistics S.A. endnu et vigtigt skridt i retning af vores globale strategi. Med Panatlantics Logistics ombord kan vi yderligere forstærke vores kompetencer og udvide vores netværk, mens vi forbinder vigtige produktionslande med de store markeder, siger Yngve Ruud, bestyrelsesmedlem i Kuehne + Nagel International AG med ansvar for luftfragt.

Panatlantic Logistics S.A. blev grundlagt I 1979 og har sine hovedkvarterer I Ecuadors hovedstad, Quito. Virksomhedens aktiviteter foregår fra et temperatur-reguleret varehus ved Quito lufthavn. Med opkøbet kan Kuehne + Nagel tegne sig for luftfragt af 32.000 tons letforgængelige varer årligt.

Kombineret med de lignende aktiviteter i Colombia, Peru, Brasilien og Chile, kontrollerer Kuehne + Nagel nu over 120.000 tons om året af luftfragt af letforgængelige varer i Syd- og Centralamerika.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.129