23948sdkhjf

Meldgaard Miljø ruller ud i nye renovationsbiler

Det er ikke altid størrelsen det kommer an på.

Når det gælder transportkørsel af blandt andet dagrenovation, så er det ind imellem faktisk at foretrække, at der er tale om mindre køretøjer. Sådan gælder det for de 5 nye Iveco Euro Cargo-distributionsbiler, der for nylig blev leveret til Meldgaard Miljø A/S i Aabenraa.

HLT Service fra Aabenraa har leveret de nye biler, der ikke kun gør det lettere at komme rundt på de mindre veje i for eksempel sommerhusområder - bilerne er også miljøvenlige idet de er udstyret med motorer, der er Euro 6 C-klassen, der pt. er den mest miljøvenlige udgave i Europa.

- Meldgaard Miljø har stillet en række opbygningskravene til bilerne, der med totalvægten på 8,5 tons passer perfekt til det område, hvor de skal indsamle renovation, siger Finn Nymann Jørgensen fra HLT Service.

- Bilerne er udstyret med Alisson automatgear, og det er en stor fordel, når der er mange start-stop på turene. Derudover har Iveco Euro Cargo et godt førerhus og en god akselafstand, hvilket er gavnligt, når udfordringen er mindre veje og kuperet terræn, siger Finn Nymann Jørgensen.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.133