23948sdkhjf

Konfigurér din DAF i 3D

DAF Truck har udviklet en ny lastbilkonfigurator i 3D

Med DAF’s nye 3D-lastbilkonfigurationsværktøj kan man online konfigurere den optimale lastbil til ethvert formål. Man kan konfigurere alle tænkelige varianter af trækkere og forvogne med to, tre eller fire aksler, enkelt- eller dobbeltmonteret, styret eller ikke-styret bogieaksel, Day Cab, Sleeper Cab eller et af de ekstra rummelige Space eller Super Space Cab.

Derudover kan man konfigurere alt fabrikstilbehør og placere komponenter som brændstoftanke, efterbehandlingssystemer og batteribokse helt nøjagtigt - og gennemgå dem minutiøst.

Den konfigurerede lastbil kan deles direkte med forhandleren og opbyggeren. Det reducerer leveringstiden og sikrer maksimal effektivitet.

Tjek med det samme
Den virtuelle lastbil kan drejes 360 grader, mens man arbejder med specifikationerne online, så man med det samme kan tjekke, om valget af chassis, førerhus og ekstraudstyr er optimalt i forhold til anvendelsesområdet og til den opbygning, man har i tankerne.

Det er en særlig vigtig funktion for opbyggeren, som med det samme kan se, om de rigtige komponenter er placeret det rigtige sted.

Med DAF’s 3D-lastbilkonfigurationsværktøj er det med andre ord muligt at dele en hel køretøjsspecifikation direkte med opbyggeren.

Hjælp fra forhandleren
Hvis der er brug for hjælp, vil DAF forhandleren naturligvis med glæde hjælpe med specifikationerne for lastbilen. Transportfirmaet kan også sende den valgte konfiguration direkte til DAF forhandleren for at få et konkurrencedygtigt tilbud.

DAF’s nye 3D-lastbilkonfigurationsværktøj er tilgængeligt i alle lande på de europæiske DAF-websteder.

Læs mere om: DAF
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14