23948sdkhjf

PNO ansætter kommerciel chef

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Vestas-komet skal bringe Nordens største trailerudlejning på forkant med kundernes behov

Lasse Stær Hoffmeyer, 33 år, er netop tiltrådt stillingen som kommerciel chef hos PNO A/S, hvor han bliver ansvarlig for salg og optimering af den kommercielle del af virksomheden.

Hans fokusområde bliver blandt andet at identificere kundernes ønsker og prioriteringer samt at vurdere, hvilke dele af forretningen der skal optimeres. Det er netop ønsket om at være på forkant med kundernes behov, der har ført til ansættelsen hos PNO A/S.

- Ligesom alle andre brancher undergår transportbranchen en digital transformation, siger Lasse Stær Hoffmeyer.

- Der er fart på, og det er afgørende, at vi som Nordens største trailerudlejning altid møder kunderne der, hvor de er. Mit ansvar bliver at mærke efter, hvad kunderne efterspørger, så vi efterkommer præcis dette, siger Lasse Stær Hoffmeyer.

Kommer fra Vestas
Med en baggrund som Senior Manager i Vestas’ kommercielle afdeling har Lasse Stær Hoffmeyer blandt andet arbejdet med vækststrategier, salgseksekvering og value proposition. Den erfaring skal han nu bruge til at bringe PNO tættere på kunderne i samarbejde med de lokale salgsteams i Norden og Holland.

 - I takt med at vi breder os udover flere markeder, har vi over de sidste par år opbygget en ny struktur med dels landechefer, dels nye dedikerede fagpersoner på vigtige positioner, sider Jacob Lee Ørnstrand, der er CEI i PNO.

- Som familieejet virksomhed har vi haft ejerledere med mange kasketter. Det er rigtig rart, at vi nu kan dele kasketterne ud på flere personer – og at det tilmed er på nogle af de bedste hoveder på deres respektive fagområder.

Mere om: PNO
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.143