23948sdkhjf

Esbjerg Havn skal have ny direktør

Direktør Ole Ingrisch forlader Esbjerg Havn med udgangen af februar 2019. Ole Ingrisch blev direktør for Esbjerg Havn i 2003 og har siden da stået i spidsen for en markant udvikling af Havnen. I den periode er Esbjerg Havn vokset med mere end en million m2 efter etableringen af Østhavnen. Samtidig er både top- og bundlinje øget markant.

- Med strategisk tæft, konsekvent eksekvering og et brændende engagement har Ole Ingrisch ført Esbjerg Havn helt frem i førerfeltet blandt havnene i Nordeuropa. Der er under Oles ledelse blevet trukket en lang række virksomheder til Esbjerg, hvilket har bidraget til at fremtidssikre et højt aktivitetsniveau på Havnen i mange år fremover, siger bestyrelsesformand Flemming N. Enevoldsen.

Esbjerg Havns bestyrelse går nu i gang med rekrutteringen af en ny direktør, som forventes at tiltræde den 1. marts 2019.

- Hele byen er afhængig af, at vi har en dygtig leder ved roret på Havnen. Det har vi haft i Ole Ingrisch. Han har haft en kolossal betydning for den udvikling, der har gjort Esbjerg til den Energimetropol, vi er i dag, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Ole Ingrisch tager afsked med sin post, men får til gengæld mere tid til familien.

- En fantastisk tid lakker mod enden. Jeg er taknemmelig for, at jeg har fået lov til at stå i spidsen for Esbjerg Havn i en meget dynamisk og foranderlig periode. Nu er tiden kommet for mig til at drosle lidt ned – få mere tid til børn og børnebørn, huset i Marbæk, jagt og sejlbåden. Jeg vil dog stadig holde fast i arbejdsmarkedet med bestyrelsesarbejde og konsulentopgaver, siger Ole Ingrisch.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.409