23948sdkhjf

HMK Bilcon lander forsvarsordre

HMK Bilcon og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup har tirsdag underskrevet en fireårig rammeaftale om servicering af forsvarets ADR-godkendte tank- og pumpesystemer. Det oplyser den nordjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Aftalen omfatter eftersyn, reparationer og modifikationer af containerbaserede tankanlæg, tankvogne, påhængsvogne samt tanksættevogne.

- Vi har valgt at indgå kontrakten med HMK Bilcon, da de har opfyldt alle udbudsbetingelserne og samtidig givet det mest fordelagtige tilbud, udtaler chefen for Landdivisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, oberst Christian Brejner Ishøj.

HMK Bilcon har bygget materiel til Forsvaret gennem de sidste 30 år og har siden 2005 serviceret Forsvarets ADR-godkendte tank- og pumpesystemer.

- Vi er meget glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med Forsvaret, som vi har serviceret igennem mange år. Vi sætter en ære i at lave højkvalitetsprodukter og løsninger til det danske forsvar, som vi ved kan holde til at blive brugt af de danske soldater i Danmark og rundt omkring i verden, udtaler administrerende direktør hos HMK Bilcon, Peter Jensby.

- Vi har øget vores investeringer i udvikling af nye produkter og har blandt andet gennem de seneste halvandet år samarbejdet med FMI om nyudvikling og implementering af kortlæsersystemer i Forsvarets containerløsninger, afslutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078