23948sdkhjf

DSV køber op og opretter ny division

Transportgiganten vil være endnu skarpere på logistik og distribution indenfor e-handel

DSV har opkøbt og overtaget 100% af aktierne i det hollandske selskab S&H. Virksomheden er overdraget til DSV pr. 4. september, skriver DSV i en pressemeddelelse.

- S&H har vist sig at være lidt af en mester inden for multi-channel fulfillment, og vi er meget stolte af at kunne meddele, at S&H nu er en del af DSV-koncernen, siger direktør for DSV Solutions, Brian Ejsing.

- Vi har været på udkig efter et passende opkøb, der skal være med til at skærpe vores kompetencer indenfor e-handel. S&H passer perfekt til DSV, og vi ser meget frem til at gøre brug af deres kompetencer inden for dette område fuldt ud, tilføjer Brian Ejsing.

S&H tilbyder en række services, lige fra logistik-løsninger over Europæsik distribution til supply-chain management. S&H har base i Holland og beskæftiger ca. 120 personer.

Med overtagelsen er Hans Elshout gået af som administrerende direktør, men vil fortsætte med at arbejde for DSV i en rådgivende rolle. Peter van der Maas, direktør for DSV Solutions i Holland, har taget stilling som direktør i hans sted.

S&H vil fortsætte som en selvstændig virksomhed under navnet DSV Multi-Channel Fulfillment.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111