23948sdkhjf

Tysk opbygger til Danmark

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

KA-BA er specialiseret i specialopbygninger til dyretransport i Danmark.

Den tyske producent af specialopbygninger til dyretransport, KA-BA, gør nu sit indtog på det danske marked.

Det sker gennem et samarbejde med Lastbilmægleren v/ Carsten Lykke i Hedensted, der i forvejen er kendt for uafhængig rådgivning omkring indkøb af lastbiler, opbygninger og andet transportmateriel samt af levering køreklare DAF-lastbiler.

- Jeg er meget glad og stolt over at have fået agenturet for KA-BA. Det er kvalitetsprodukter, der passer perfekt til de danske dyretransportører, siger Carsten Lykke.

KA-BA har gennem snart 50 år specialiseret sig i aluminiumopbygninger og leverer et bredt udvalg af konkurrencedygtige standardprodukter til både trailere og forvogn/hænger-løsninger.

Samtidig har KA-BA en så fleksibel og specialiseret produktion, at kunderne kan få skræddersyede løsninger ned i den mindste detalje.

Læs også: Lastbilmægleren træder i karakter

KA-BA holder til i den lille tyske by Greven mellem Osnabrück og Münster ca. 400 km syd for den dansk-tyske grænse. Virksomheden indgår i den store FIEGE Tec-koncern. Her udvikles og produceres opbygninger til både svine-, kreatur-, heste- og kyllingetransport.

Alu-opbygninger

KA-BA og Carsten Lykke vil i første omgang satse på alu-opbygninger til grisetransport på det danske marked. Det gælder både i form af opbygninger på sættevogne og på forvogn-hængere.

- KA-BA’s brede produktprogram leveres i en meget høj kvalitet. Desuden giver de avancerede udviklings- og produktionsfaciliteter mulighed for kortere leveringstider end konkurrenterne, hvilket jeg også ser som en stor konkurrencefordel, fastslår Carsten Lykke.

De første KA-BA-opbygninger er allerede bestilt af danske kunder til levering i løbet af efteråret.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.164