23948sdkhjf

Nye vognmænd sikrer sig 33.000 transporter

De skal årligt fragte 1,25 millioner tons bulkgods
Aalborg Portland har indgået en transportøraftale med Demstrup Autotransport og Silo Trans, der fremover skal varetage distributionen af cement i Danmark. En aftale, som årligt omfatter leverancer af godt 1,25 mio. tons cement fordelt på mere end 33.000 transporter.

Aftalen, der er indgået efter en udbudsrunde med "mange kvalificerede leverandører", betyder, at Aalborg Portland skifter leverandør på indenlands bulktransport af løs cement. Demstrup Autotransport skal stå for distributionen i Nord- og Midtjylland samt på Sjælland, mens Silo Trans tager sig af distributionen i Sønderjylland og på Fyn.

- Vi gik på markedet efter den bedste leveringsløsning for vores kunder. Her valgte vi at fokusere hovedsageligt på fleksibilitet i forhold til planlægning og levering. Blandt andet derfor var valget af to leverandører fremfor én en oplagt mulighed, og vores nye samarbejdspartnere arbejder tæt sammen indbyrdes om at varetage opgaven, siger Managing Director Michael Lundgaard Thomsen fra Aalborg Portland.

Aalborg Portlands fokus på kvalitet, miljø, energi, arbejdsmiljø og sikkerhed indgik også som et vigtigt parameter i udbuddet. Her har virksomheden en række certificeringer samt en politik, som de nye leverandører skal leve op til.

Oprustning
Som Danmarks eneste cementproducent er Aalborg Portland storleverandør til den danske byggebranche. I 2017 leverede Aalborg Portland således knap 1,25 millioner tons cement i hele landet fordelt på i alt 33.153 transporter – det svarer til mere end 90 kørsler om dagen hele året rundt.

- Et leverandørskifte er som oftest ikke en helt gnidningsfri proces, men vi er kommet fantastisk fra start med samarbejdet, og vi håber også at holde vores nye partnere travlt beskæftiget i fremtiden. Vi er sikre på, at de er godt rustet til opgaven, konstaterer Michael Lundgaard Thomsen.

Den ene af de nye samarbejdspartnere har da også oprustet vognparken markant efter indgåelsen af aftalen med Aalborg Portland. Demstrup Autotransport har således indlejet 10 lastbiler samt anskaffet sig 30 spritnye – en stor investering, der er blevet fejret med kortegekørsel.

- Vi er rigtig glade og stolte over samarbejdet med Aalborg Portland, som vi også tidligere har kørt for både i Danmark og internationalt. Med aftalen fik vi tildelt en stor opgave, der betyder, at Aalborg Portland nu er vores største kunde på årsbasis. Derfor udvidede vi vognparken markant, så vi har sikret vores kapacitet til at løfte opgaven, fortæller indehaver og direktør Preben Hansen fra Demstrup Autotransport.

Aalborg Portland er Danmarks eneste cementproducent og råder over en af Nordeuropas største cementfabrikker beliggende i Aalborg samt siloanlæg i havne over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078