23948sdkhjf

Logistikstuderende fik Dachser-pris

- Vi er nødt til at tænke smart og kunne se ind i fremtiden, sagde Dachser-direktør til studerende

Mere end 200 af de førende personer inden for supply chain management var i forrige uge samlet til Supply Chain Leaders Forum på CBS i København. I år var syvende udgave af arrangementet, der er et forum for vidensdeling blandt eksperter og en anerkendelse af de bedste inden for feltet.

I år var temaet ”Smart Chain Management”, og Dachser-prisen 2018 skulle tildeles en heldig vinder. Det er en pris, der tildeles forfatteren bag det bedste CBS HD-SCM Final Project. I år var vinderen Robert Reyer van der Valk, der havde skrevet en afhandling med titlen ”COMM2IG – The road towards strategic procurement”.

- Vi er meget stolte af at sponsorere det bedste ”Final Project 2018” fra diplomuddannelsen Supply Chain Management på CBS, sagde managing director for René Sidor, Dachser Nordic, der havde æren af at overrække prisen til Robert Reyer van der Valk.

- Vi er uden tvivl mange i logistikbranchen, der kan få stor gavn af den viden, som alle de nominerede fra studiet her har opnået.

- Det at løse operationelle opgaver bedre, hurtigere og billigere ved hjælp af traditionelle metoder er ikke længere nok. Vi er nødt til at tænke smart, når vi udvikler vores kompetencer fra en kommercielt orienteret tilgang mod en tilgang, hvor vi kan skabe integrerede værdikæder i det strategiske design af komplekse strukturer for udbud og efterspørgsel.

- Vi er nødt til at kunne se ind i fremtiden, sagde René Sidor.

Supply Chain Leaders Forum er et samarbejde mellem CBS, DTU, IDA og AAASCM.

Dachser er sponsor for prisen Final Project 2018 fra diplomuddannelsen Supply Chain Management på CBS. Med prisen følger en check på 15.000 kroner.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094