23948sdkhjf

Ny V8’er til jubilar

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Chauffør Lars-Erik Iversen havde 10 års jubilæum i sommer, og det blev fejret med en ny lastbil

Lars-Erik Iversen, der er chauffør hos Stenager Transport i Lyngby, havde 10 års jubilæum i sommers. I den anledning blev den trofaste chauffør i sidste uge fejret med en ny Scania R 650 8X4*4 med Sawo wirehejs.

Der er ikke sparet på noget på den nye bil, og af udstyr kan blandt andet nævnes premium stole, V8-læderpakke, retarder, premium radio med navigation, bak- og læssekamera, dørsider med V8-logo og LED-lys. Derudover er bilen indrettet med gardiner og måtter fra FL Buur.

Den nye 650’er er opbygget hos Sawo, mens Laugesens Autolakereri i Ringsted har stået for lakeringen i de karakteristiske Stenager-farver. Scania i Frederikssund stod for klargøring, og Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen overdragede bilen til den spændte jubilar.

Stenager Transport har aftaler på hele deres flåde, hvorfor der selvfølgelig også er tegnet en seksårig fuld reparationsaftale på Lars-Eriks nye bil. Med Scanias reparationsaftaler har virksomheden altid et overblik over de faste månedlige omkostninger, og de undgår derfor uventede udgifter.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.128