23948sdkhjf

Ny V8’er til jubilar

Chauffør Lars-Erik Iversen havde 10 års jubilæum i sommer, og det blev fejret med en ny lastbil

Lars-Erik Iversen, der er chauffør hos Stenager Transport i Lyngby, havde 10 års jubilæum i sommers. I den anledning blev den trofaste chauffør i sidste uge fejret med en ny Scania R 650 8X4*4 med Sawo wirehejs.

Der er ikke sparet på noget på den nye bil, og af udstyr kan blandt andet nævnes premium stole, V8-læderpakke, retarder, premium radio med navigation, bak- og læssekamera, dørsider med V8-logo og LED-lys. Derudover er bilen indrettet med gardiner og måtter fra FL Buur.

Den nye 650’er er opbygget hos Sawo, mens Laugesens Autolakereri i Ringsted har stået for lakeringen i de karakteristiske Stenager-farver. Scania i Frederikssund stod for klargøring, og Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen overdragede bilen til den spændte jubilar.

Stenager Transport har aftaler på hele deres flåde, hvorfor der selvfølgelig også er tegnet en seksårig fuld reparationsaftale på Lars-Eriks nye bil. Med Scanias reparationsaftaler har virksomheden altid et overblik over de faste månedlige omkostninger, og de undgår derfor uventede udgifter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11