23948sdkhjf

Trillinger løb med sejren

Årets varebil 2019 sælges både som Opel Combo, Citroën Berlingo og Peugeot Partner.

Der var ingen tvivl hos juryen. Van of the Year 2019 skal være de tre ens varebiler fra den franske PSA-fabrik Opel Combo, Citroën Berlingo og Peugeot Partner. De fik klart flest points (217 points) foran Mercedes-Benz Sprinter (92 points) på andenpladsen og Ford Transit Connect (33 points) på tredjepladsen. Herefter fulgte Ford Transit Courier og Renault Master Z.E. på en delt fjerdeplads med 18 points hver.

Det danske medlem af den internationale jury, Carsten Teiner, skriver på sin hjemmeside www.voty.dk, at PSA-trillingerne er imponerende med et niveau af sikkerhedsudstyr som ellers kun ses i personbiler. Desuden er der gjort plads til mere last i forhold til forgængerne. En kraftigere bagaksel gør, at man nu kan have 1.000 kg. nyttelast mod cirka 600 kg før. Alt i alt har man en bil, som har plads til varerne, og som har køreegenskaber og vejgreb som en personbil, når man tager hensyn til den høje opbygning.

Bilerne kommer til Danmark efter årsskiftet til priser under 100.000 kroner plus moms for de billigste versioner.

PSA er Europas største producent af varebiler med en markedsandel på 30 procent. Hermed er de større end både Renault og Ford.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093