23948sdkhjf

Freja får ny tyrkisk partner

Evolog Nakliyat ve Lojistik i Tyrkiet samt Freja Transport & Logistics A/S i Danmark og i Norge har indgået et samarbejde omkring fremtidige transport og logistik aktiviteter.

Med afsæt i det nye samarbejde vil Evolog og Freja være i stand til at opfylde begge parters ambitioner om at etablere en innovativ og konkurrencedygtig transportløsning af høj kvalitet mellem Tyrkiet og henholdsvis Danmark og Norge.

Samarbejdet baserer sig på service af høj kvalitet og regelmæssige afgange mellem landene med fuld sporbarhed på alle sendinger ved brug af track & trace og online POD søgning.

Samarbejdet øger hyppigheden på alle afgange mellem Tyrkiet og Danmark/Norge gældende for både stykgods, delpartier og full loads. Såvel Evolog som Freja har egne toldafdelinger, som sikrer, at alle sendinger er i sikre hænder hele vejen fra afhentning til levering.

For at styrke organisationen og virksomhedens ekspertise på det tyrkiske marked har Freja pr. 1. september 2018 har ansat Christian Toxværd Munch som leder af aktiviteterne i Tyrkiet, Balkan og Sortehavsområdet.

Christian Toxværd Munch har 30 års erfaring på disse markeder og skal føre Freja adskillige skridt nærmere virksomhedens ambition om at være markedets foretrukne leverandør af transport og logistikaktiviteter på det Skandinavisk-Tyrkiske marked.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.11