23948sdkhjf

N.C. Nielsen leverer truck nr. 50.000

N.C. Nielsen har netop rundet en milepæl i virksomhedens historie, da en fabriksny Linde el-truck i passende guldfolie er leveret til Skagen Beton

I 1973 var den tyske Linde-producent på jagt efter en dansk forhandler. N.C. Nielsens grundlægger Niels Christian Nielsen slog til, da han havde sporet en vis interesse for ”de nye gaffeltruck”, og den første Linde H40 type 316 gastruck blev hentet på banegården i Århus for at blive bragt til en kunde på Mors.

Det dengang upåagtede truckmærke skulle finde sit fodfæste i Danmark. Det skete med en større salgsindsats, hvor kunderne blev besøgt personligt. Efterhånden blev der opbygget en stabil kundekreds i det jyske – og i det tyske var der for alvor kommet gang i produktudviklingen af de mange forskellige typer Linde-truck, herunder både el-, gas- og dieseltrucks.

Endnu et gennembrud for N.C. Nielsen og Linde skete i midten af 1980’erne, da der nu også kom fokus på warehouse-maskiner og lagerteknik. Linde var også med i den tunge ende med gaffeltruck og reachstackere til containertransport.

I 2006 rundede N.C. Nielsen de første 25.000 solgte truck.

I dag forhandler N.C. Nielsen også de hollandske Terberg terminaltraktorer, SMV Konecranes kæmpemaskiner til vindmølleindustrien, irske Combi-lift specialmaskiner samt en lang række andre logistikløsninger.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.108