23948sdkhjf

DB Cargo vinder TUR’s uddannelsespris

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

To medarbejdere har udført et ekstraordinært arbejde

På TUR’s strategikonference i København modtog DB Cargo TURs uddannelsespris for deres indsats for togklargøringsuddannelsen.

Prisen gik blandt andet til Jørn Jessen og Jan T. Andersen fra DB Cargo for et målrettet og struktureret arbejde med at modernisere togklargøringsuddannelsen og skabe fornyet respekt for erhvervsuddannelsen.Prisen blev givet som en hyldest til Jørn Jessen og Jan T. Andersen for deres ekstraordinære indsats, som har været medvirkende til, at uddannelsen er blevet moderniseret, og at der i dag uddannes og ansættes faglærte togklargørere inden for godstog.

- Dansk Jernbaneforbund hilser med stor tilfredshed, at deres arbejde har gjort, at der igen uddannes og ansættes faglærte togklargørere inden for godstog. DB Cargo fortjener stor ros for den opbakning og frihedsgrad, de har givet Jørn Jessen og Jan T. Andersen, lød det i indstillingen til prisen.

Samarbejde med EUC Lillebælt 
For godt fire år siden begyndte samarbejdet imellem DB Cargo og EUC Lillebælt.

- Jørn Jessen og Jan T. Andersen kom til møde på EUC Lillebælt. De ville sætte gang i, at få flere til at blive uddannet Togklargører, forklarer Hugo Brund Nielsen, uddannelseschef for transportuddannelserne i EUC Lillebælt.

- Vi er naturligvis stolte her på EUC Lillebælt, for vi har jo arbejdet tæt sammen med de to herrer, og vi oplever, at vi i fællesskab har fået skabt en rigtig god og anerkendt uddannelse.

Udover DB Cargo modtog tidligere uddannelseskonsulent Poul Christensen, 3F, og tidligere chefkonsulent Niels Henning Holm Jørgensen, DI, en pris som anerkendelse for deres mangeårige arbejde for transportområdet.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.142