23948sdkhjf

Novo går ind i pharma-logistik

| Af Jesper B: Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Den danske medicinal-koncern køber 25 procent af Envirotainer

Novo Holdings A/S har indgået aftale om at erhverve 24,9 procent af egenkapitalen i Envirotainer sammen med kapitalfonden Cinven.

Envirotainer er en svensk virksomhed, som udvikler temperaturkontrollerede fragtløsninger skræddersyet til lægemiddelindustrien.- Vi er glade for at byde Novo Holdings velkommen som partner sammen med Cinven, udtaler adm. direktør Michael Berg fra Envirotainer.

- Vi ser stor værdi i Novos sundhedsekspertise og farmaceutiske markedsviden. De kan udnyttes til at videreudvikle vores kundeservice-tilbud.

For Novo er Envirotainer er en meget attraktiv investeringsmulighed.

- Virksomheden er en førende aktør og har en fremragende position til yderligere at udnytte den stadig større efterspørgsel efter temperaturstyret biopharma logistik, sier Samir Kamal, der er senior direktør hos Novo Holdings.

- Vi er spændte på denne investering og ser frem til at være med til at videreudvikle Envirotainer.

Derfor køber Novo
Der er flere forhold der gør, at Envirotainer er et attraktivt investeringsobjekt for Nove.

- For det første er Envirotainer en førende aktør i sit marked. Virksomheden har et innovativt produktudbud, en konsekvent levering af tjenester og en global leveringskapacitet, siger Samir Kamal.

- For det andet er det et attraktivt marked, som Envirotainer opererer i. Salg af biopharma er i stærk vækst til en bred vifte af kliniske behandlinger.

- Desuden strammer myndighederne lovkrav til transport af disse produkter. Det driver væksten for Envirotainer.

- Endelig ser vi også en global vækstmulighed, siger Samir Kamal og henviser til Cinven.

- Sammen kan vi støtte Envirotainers globale vækst ved at udvikle teknologi og udvide containerflåden og det globale servicenetværk.

Cinven er en kapitalfond, der både investerer i industri og pharma. Det er en af Europas førende virksomheder, der stiller risiko-kapital tiol rådighed for hospitalssektoren.

Mere om: Envirotainer
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.139