23948sdkhjf

Ny containerbil til G. Tscherning

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Har netop fået leveret en ny Scania G 410 6X2*4 med JOAB-kroghejs.

Entreprenørvirksomheden Tscherning har netop fået leveret en ny Scania G 410 6X2*4 med JOAB-kroghejs. Bilen er specialopbygget til de opgaver, som virksomheden løser rundt omkring på byggepladser i Storkøbenhavn.

Tschernings nye containerbil er bygget på et meget kort chassis, da den skal være nem at manøvrere i byerne og på byggepladserne i og omkring København. Bilen, der er opbygget hos HMF i Roskilde, er udstyret med en JOAB-kroghejs af typen L20A med vippetårn, komplet forsmæk med tank og monteret ventil, så der spares så meget plads på chassiset som muligt. Kroghejsen er radiostyret, så chaufføren nemt kan styre kroghejsen via en trådløs fjernbetjening med joystick.Opbygningen består derudover af ekstra frie funktioner til hydraulisk udskydelig kofanger, luftudtag for automatisk bagsmæk og værktøjskasser.

BL Lakering i Ringsted har stået for lakering af bilen i Tschernings grønne nuancer. Tschernings velkendte grundlægger Georg Tscherning - bedre kendt som Dr. Hug - bliver også hyldet på bilen med fire små portrætter.

For at undgå unødige driftstop og udgifter har Tscherning tilkøbt en skræddersyet serviceaftale, så lastbilen fremover bliver indkaldt til service på baggrund af kørselsmønster og de driftsdata, som lastbilen sender fra Communicator-boksen. Tscherning har også tilkøbt Scanias udvidede drivline reklamationsret, som gælder i seks år. Det er servicesælger Jakob Klarskov, der har stået for salg af serviceaftale.

Det er Scania i Ishøj, der har stået for klargøring, og Scanias salgschef John Schultz, der også har stået for salget af bilen, overdragede den specialopbyggede containerbil.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.19