23948sdkhjf

Ny V8’er til jubilar

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Chauffør havde jubilæum hos Stenager Transport. Det blev fejret med ny Scania.

Chauffør Lars-Erik Iversen havde 10 års jubilæum hos Stenager Transport i sommer. Derfor blev den trofaste chauffør i sidste uge fejret med en ny Scania R 650 8X4*4 med Sawo wirehejs.

Der er ikke sparet på noget på den nye bil. Af udstyr kan blandt andet nævnes premium stole, V8-læderpakke, retarder, premium radio med navigation, bak- og læssekamera, dørsider med V8-logo og LED-lys. Derudover er bilen indrettet med gardiner og måtter fra FL Buur.Opbygget hos Sawo 
Den nye 650’er er opbygget hos Sawo, mens Laugesens Autolakereri i Ringsted har stået for lakeringen og Scania Frederikssund stået for klargøring,

Det var Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen, der kunne overrække lastbilen til den spændte jubilar.

Stenager Transport har aftaler på hele deres flåde, hvorfor der selvfølgelig også er tegnet en seksårig fuld reparationsaftale på Lars-Eriks nye bil. Med Scanias reparationsaftaler har virksomheden altid et overblik over de faste månedlige omkostninger, og de undgår derfor uventede udgifter.

Som noget nyt har Stenager Transport også tegnet et fartskriverabonnement. Sådan et abonnement indsamler information fra fartskriveren og førerkortet, og giver virksomheden indsigt i chaufførens aktivitet og køretøjsbrug.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.122