23948sdkhjf

Svenskere vil optimere dansk transport

Fleet 101 etablerer sig nu i Danmark.

Fleet 101, der udvikler systemer til optimering af transport, etablerer sig nu i Danmark.

Kontoret er åbnet 1. september med John Bjerre Pedersen som salgschef.

John Bjerre Pedersen har solgt transportoptimeringssystemer siden 1995 og har været ansat i virksomheder som Descartes, Transvision (nu AMCS) og ORTEC.

- Med Johns store erfaring fra branchen har vi et godt grundlag for videre ekspansion i Danmark, siger Mattias Samuelsson, der er salgs- og marketingansvarlig i Fleet 101.

Fleet101 har allerede to kunder i Danmark, og med åbningen af det nye kontor ønsker man at sende et signal om et langsigtet engagement her i landet.

- I løbet af det kommende år er det planen, at vi vil forstærke vores organisation gennem ansættelse af implementeringskonsulenter og support med tanke på yderligere forankring i Danmark, siger Mattias Samuelsson.

TMS-systemer
Siden starten i 2001 har Fleet 101 udviklet sig til en førende leverandør af systemer til transportplanlægning og -administration gennem TMS-systemet K2. Det rummer ifåølge virksomheden  alle funktioner, som er nødvendige for at drive en transportvirksomhed.

Fleet 101 har en kundebase på mere end 300 transportvirksomheder i Norden. De niværende to danske kunder er 3D Logistik i Glostrup og Best Transport i Hvidovre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092