23948sdkhjf

Danske fejemaskiner til det finske forsvar

Silkeborg-virksomheden Beam har fået en storordre

Hos Beam i Silkeborg er man vant til at opbygge fejemaskiner til kunderne i ganske få styktal. Det skriver Midtjyllands Avis.

Nu har virksomheden landet en ordre på otte maskiner til det finske forsvar, der skal bruge nye maskiner til sine lufthavne. Kravet er her en ganske potent maskine, der kan feje hurtigt og effektivt. Netop derfor er ordren landet hos Beam.

- Et af kravene til fejemaskinerne er, at de skal være meget effektive og meget hurtige, så de hurtigt kan klare et stort areal og dermed forstyrre lufttrafikken så lidt som mulig. Derfor har vi specialudviklet fejemaskiner, der kan feje, mens de kører 40 km i timen. Og faktisk leverer vi fejemaskiner til lufthavne over hele verden, netop fordi vi kan levere meget effektive maskiner, siger Jens Christian Steninge, produktionschef hos Beam, til Midtjyllands Avis.

Beam er en del af den schweiziske Bucher-koncern, som udover flere andre producenter af fejemaskiner blandt andet også ejer den danske producent af slamsugere; J. Hvidtved Larsen.

Læs mere om: beam
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062