23948sdkhjf

Sjællands Iveco-aktiviteter samles

To bilhuse har fusioneret på Sjælland.

Ringsted Erhvervs Auto har ved månedens begyndelse overtaget aktiviteterne i Nyscan Biler og har samlet alle Iveco-aktiviteter i REA Erhvervsbiler A/S.

Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør i REA Erhvervsbiler bliver mangeårig direktør i Ringsted Erhvervs Auto, Gert Hansen.

REA Erhvervsbiler bliver dermed autoriseret forhandler af hele Iveco-programmet med afdelinger på hele Sjælland i Roskilde, Glostrup, Næstved og Slagelse, og samtidig flytter Ringsted Erhvervs Autos hidtidige afdeling i Ringsted til Roskilde, som bliver det fremtidige omdrejningspunkt for IVECO-aktiviteterne.

- Afdelingen i Roskilde ligger centralt placeret tæt på Holbæk-motorvejen og er trafikalt smidigere for vores kunder at komme til. For os er det et væsentligt parameter i en verden, hvor hurtighed er afgørende og trængsel en del af dagligdagen. Samtidig er vi i den fordelagtige situation, at samtlige medarbejdere fra Ringsted-afdelingen flytter med til Roskilde, hvilket betyder, at vi helt fra starten kan sætte et stærkt hold med 20-30 års IVECO-erfaring, siger Gert Hansen.

Værkstedschef i Roskilde-afdelingen bliver Peter Hansen, der sammen med nuværende værkstedsleder Kasper Hansen skal styre afdelingen i Roskilde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109