23948sdkhjf

AGV Scandinavia flytter hjemmefra

Virksomheden er rykket ind i et 1.000 kvadratmeter stort firmadomicil i Skive

AGV Scandinavia så dagens lys i 2016 med robotvirksomheden Bila og truckleverandøren N.C. Nielsen som ejere, og indtil nu har virksomheden haft til huse dels hos Bila i Nykøbing Mors og dels med et democenter hos N.C. Nielsen i Balling.

Nu er tiden moden til at samle alle aktiviteter under samme tag i Skive, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Flytningen skyldes, at AGV Scandinavia har oplevet stigende efterspørgsel. Flere danske fødevarevirksomheder har investeret i de selvkørende løsninger fra begyndelsen, og her i 2018 er der også kommet en række industrivirksomheder med på AGV-vognen.

– Interessen for vores AGV-løsninger breder sig som ringe i vandet. Lige nu får vi et stort antal henvendelser fra potentielle kunder i vidt forskellige brancher. Vi kommer til at opleve en stigende automatiseringsgrad i mange virksomheder, hvor AGV-teknologien kan overtage de rutineprægede logistikopgaver og frigøre ressourcer til andre opgaver, fortæller administrerende direktør Ricco Veile fra AGV Scandinavia.

Hos AGV Scandinavia giver det derfor god mening at få samlet alle funktioner på den samme adresse i Skive. Der bliver god plads til egen udviklingsafdeling, salgsafdeling, showroom med live in action-demonstrationer, kontor og administration i de nye fysiske omgivelser. Samtidig ligger de to ejervirksomheder, Bila og N.C. Nielsen, inden for overkommelig geografisk afstand fra det nye domicil.

– Det bliver rigtigt spændende med vores nye domicil her i Skive. Vi har fået masser af plads til udvidelser, og vi søger blandt andet sælgere og teknikere til at udvikle forretningen yderligere. Vi har fået et solidt fodfæste med enkle og kosteffektive AGV-løsninger. Jeg er overbevist om, at der fremadrettet ligger et meget stort markedspotentiale på AGV-området, udtaler Ricco Veile fra AGV Scandinavia.

AGV Scandinavia fejrer sit nye firmadomicil med et Åbent Hus-arrangement fredag den 26. oktober 2018 fra klokken 13-17 på Ulvevej 10 i Skive.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094