23948sdkhjf

HEJ Group ny DAF-forhandler

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Datterselskabet Nyscan Trucks bliver DAF-partner på Sjælland og Lolland-Falster

Transportbranchen står aldrig stille, og det kræver forandringsvillighed og tilpasningsevne at klare sig i konkurrencen.

Det er den velkendte lastbilleverandør HEJ Gruppen et af de bedste beviser på. Virksomheden er MAN-forhandler af vare- og lastbiler hjemme på hovedkontoet i Dalby på Midtsjælland. Virksomheden er også forhandler af Iveco vare- og lastbiler flere steder på Sjælland.Senest med etableringen af datterselskabet Nyscan Trucks er HEJ også blevet DAF-forhandler.

Hermed tager viksomheden næste skridt i bestræbelserne på at blive en af de førende lastbilleverandører øst for Storebælt.

De nye DAF-aktiviteter vil foregå i det nyetablerede Nyscan Trucks A/S, som er søsterselskab til Nyscan A/S, som HEJ Gruppen overtog tidligere i år.

Nyscan har i mere end 50 år været kendt som en del af Scanias servicenetværk. For et par år kom Iveco-aktiviteterne til. De er nu lagt sammen med aktiviteterne i det tidligere Ringsted Erhvervs Auto under det nye navn REA Erhvervsbiler A/S.

HEJ Gruppens MAN-aktiviteter fortsætter uændret i Dalby.

Masser af turbulens
- Nyscan-koncernen har i de senere år været ude i en masse turbulens, fortæller Christian Barsøe, der tidligere i år blev ansat som adm. direktør i Nyscan.

- Efter at være blevet en del af HEJ Gruppen har vi fået struktur på aktiviteterne på en rigtig god måde, så det tegner godt for fremtiden, siger han.

- Her bliver DAF-aktiviteterne i Nyscan Trucks en meget vigtig del takket være et meget bredt produktprogram, høj kvalitet og stigende popularitet. Vi ser store muligheder i at forøge DAFs markedsandel øst for Storebælt.

Med en baggrund som bl.a. direktør for den danske MAN-importør gennem mange år kom Christian Barsøe til Nyscan med den klare opgave at sikre Nyscans fremtid som en førende leverandør af lastbiler og transportmateriel med tilhørende serviceydelser.

- Vi har valgt at koncentrere Nyscan Trucks’ kommende DAF-aktiviteter på det bedst beliggende lastbilanlæg i Hovedstadsområdet, nemlig Skandinavisk Transport Center i Køge, samt i vores Sakskøbing-afdeling, forklarer Christian Barsøe.

- Begge steder indretter vi separate DAF værksteds- og lagerfaciliteter.

Uændrede Scania-aktiviteter
- Vi kører også Nyscans Scania-aktiviteter videre i Køge, Vordingborg og Sakskøbing. I mere end 50 år har Nyscan-anlægget i Roskilde haft status af hovedsæde, men det er slut nu. Roskilde-anlægget er nu et Iveco-anlæg under REA Erhvervsbiler, fastslår Christian Barsøe.

- I forbindelse med Roskilde-afdelingens udtræden af Scania-netværket har vi flyttet de Scania-specialister, der blev "hjemløse" i forbindelse med afdelingens overgang til IVECO-anlæg, til Køge, siger han.

Nyscan Trucks har nu fået travlt med at indrettet sig i Køge og Sakskøbing samt rekruttere nye mekanikere, reservedelsfolk og administrative medarbejdere.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.104