23948sdkhjf

BSV: Vi er stolte af vores materiel

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Kunderne reparerer på materiel, der er 20-35 år gammelt, siger BSV-direktør Flemming Jensen.

Virksomheden BSV Krantilbehør fra Vejen oplever ofte at deres kunder ringer og bestiller reservedele til grabbe, mekaniske tænger eller andet materiel, som er over 20 år gammelt. Sågar 30 år gamle produkter er stadig i brug og skal lige have et par reservedele.

Det er man naturligvis stolte af hos BSV Krantilbehør.- Produkternes lange levetid hænger sammen med den høje kvalitet, som vi har så stor fokus på, fortæller direktør Flemming Jensen.

- For at kunne overleve i branchen og for at kunne vinde tillid hos kunderne, skal kvaliteten være i top ellers kommer kunderne ikke igen.

Det er ikke kun på det danske marked, at virksomheden er kendt for højkvalitets løftegrej, men også rundt omkring i verden. Den sydjyske virksomhed er for eksempel lige nu i gang med at forberede en forsendelse til Australien.

- Denne australske kunde er har været tilfreds med de tidligere leverancer; så de har bestilt hos os igen.

Det er ikke kun løftegrejet, der holder længe hos BSV. Det gør personalet også. Der er en del medarbejdere, som har været ansat i 25-30 år. For Flemming Jensen er det et tegn på, at virksomheden også er en god arbejdsplads.

- Det er vigtigt for os at have stabile medarbejdere med mange års erfaring. Det betyder, at de har et stort know-how og kan levere en arbejdspræstation, der er helt i top. De kender vores produkter og ved hvilken kvalitet, vi ønsker at levere i.

Bredt sortiment
Sortimentet af løfteværktøj fra BSV Krantilbehør indeholder alt inden for pallegafler, tænger og grabbe til kraner, lastbiler og minigravere samt andet tilbehør til løfteværktøjerne. Produkterne udvikles til langt de fleste formål, så der er mulighed for at finde det perfekte udstyr til arbejdsopgaverne.

Eftersom løfteværktøj fra BSV Krantilbehør er egenproduceret, tilbyder virksomheden også specifikke kundetilpassede løsninger.

- Vi har en teknisk afdeling med dygtige ingeniører, som er skaber de rette produkter sammen med vores kunder, slutter Flemming Jensen.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.099