23948sdkhjf

Større dækcenter på ny adresse

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Ovethi flytter til nye lokaler med opgraderet udstyr og bedre kundeoplevelse

Kielbergvej 20B, 5750 Ringe. Sådan kommer der fremadrettet til at stå på brevpapiret hos den midtfynske afdeling af dæksalgsvirksomheden A/S Ovethi - Dansk Dæk Service. Afdelingen flytter til nye lokaler fra på mandag den 29. oktober 2018.

- Efter 21 år på Industrivej i Ringe har vi fået behov for, at der skulle ske noget nyt – og da lejemålet i de nye, flotte lokaler på Kielbergvej blev en mulighed, slog vi til, fortæller Lars Schmidt, der er økonomi- og driftsdirektør hos Ovethi.

Lokalerne på Kielbergvej er helt nye og væsentligt større end de gamle – faktisk hele 682 kvadratmeter.

- Vi har længe haft brug for mere plads. I de nye faciliteter kan vi for alvor boltre os. Her får vi for eksempel væsentlig mere lagerplads og et mezzanin-dæk med plads til ekstra opbevaring.

Mere avanceret udstyr

Også på materiel-siden sker der en opgradering i forbindelse med flytningen.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise vores kunder et opgraderet, topmoderne dækcenter med et stort udvalg af tidens mest avancerede udstyr til servicering af person-, vare- og lastvogne samt køretøjer inden for industrien og landbruget.

Læs også: Portræt af en passioneret fødselar

- Bi har for eksempel investeret i en ny kæmpe spore-stand og en ny afbalanceringsmaskine. Vi har også investeret i en ny monteringsmaskine til lastvogns- og landbrugsdæk. Vi foretager en opgradering hele vejen rundt, konkluderer han.

Samme medarbejdere

Afslutningsvis understreger Lars Schmidt, at nogle ting forbliver de samme.

- Trods de mange nye tiltag i forbindelse med flytningen er der én ting, vi holder fast i – og det er selvfølgelig vores personale. Det er stadig er de samme dygtige medarbejdere som altid.

A/S Ovethi har 12 afdelinger fordelt over hele landet, nemlig i: Gelsted, Grindsted, Hjørring, Holstebro, Kolding, Odense, Randers, Ringe, Sønderborg, Uldum, Varde og Herlufmagle.

Mere om: dæk | Ovethi
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.115