23948sdkhjf

Danske Fragtmænd flytter i nyt

Til oktober næste år kan Danske Fragtmænd flytte ind i spritnye bygninger i Hammelev mellem Vojens og Haderslev. Det skriver Jydskevestkysten.

F. Engel har købt den bygning i Haderslev, som Danske Fragtmænd i mange år har lejet. Dermed blev fragtmændene pludselig husvilde, og situationen blev yderligere besværliggjort af, at efterspørgslen på logistikbygninger i området er meget høj.

Dermed var nybyggeri den eneste mulighed, og Danske Fragtmænd har allieret sig med ejendomsinvestor Frank Mortensen, der i 2017 købte en stor grund ved Hammelev. Parterne er nu blevet enige om, at der skal opføres en moderne fragtterminal på cirka 8000 kvadratmeter med Danske Fragtmænd som eneste lejer.

- Jeg er gået ind i det her, fordi det giver god mening. De eksisterende bygninger er lejet ud til to andre aktører i transportbranchen. Nu bygger vi en fragtterminal, og skaber et stærkt logistikcenter, og det cementerer overgangen fra produktionsvirksomhed til et moderne logistikcenter, siger Frank Mortensen til Jydskevestkysten, med henvisning til, at der tidligere blev produceret vindmøllevinger i bygningerne.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.13