23948sdkhjf

Postnord satser på pakker i Hillerød

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Postnord skiller sig nu af med den gamle posthusgrund ved Hillerød Station for i stedet at bygge nyt på en mark i udkanten af Hillerød By nær Hillerødmotorvejens forlængelse.

I går blev første spadestik taget til Postnords nye 3200 m2 store såkaldte distributionshub, der skal ligge der. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi får en stor bygning som er tidssvarende og strategisk placeret fremadrettet med internethandel, tæt på motorvej og i et erhvervsområde, siger Postnords distributionschef i Hillerød, Michael Carlsen.

Den nye bygning skal huse de aktiviteter, der i dag foregår fra byens distributionscenter på Søndre Jernbanevej, men i nye omgivelser gearet til den nye virkelighed, hvor pakker fylder mere og mere, mens brevmængden falder.

Udover Hillerød har Postnord i Farum et depot, som bliver mindre og med fokus på postvæsenets cykler. Nogle af medarbejderne flytter derfra til Hillerød. I Helsingør vil Postnord fortsat have et bildepot, hvorfra der køres pakker ud.

Postkontoret ved Hillerød Station bliver nu udbudt over for en mindre kreds af investorer. Det er endnu uvist, hvad fremtiden for grunden bliver, men boliger og parkering vil være godt, lyder det fra udvalgsformand.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.095