23948sdkhjf

Fire nye nøglepersoner

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Her er ændringerne i Skive Køletransports nye organisation.

Skive Køletransport har udviklet og styrket sin organisationen. Målet er fastholde positionen som kundens bedste forretningspartner og markedets foretrukne arbejdsplads. Det betyder, at der er sket en del strategiske ansættelser, og at man har kunnet præsentere en ny organisation ved virkning fra den 1. september 2018.

Martin Elkjær Hansen er tiltrådt som logistikchef og bliver en del af ledelsen i Skive Køletransport. Martin er et kendt ansigt i virksomheden, hvor han i sin tid blev uddannet som disponent. Han har senest haft stillingen som trafikleder. Ved samme lejlighed træder Peter Sørensen ud af ledergruppen, men han fortsætter med at betjene kunderne som disponent.

HR-afdeling
Der er også blevet oprettet en HR-afdeling. Til at lede den er Nancy Chemnitz ansat som HR-chef. Det bliver hendes opgave at fastholde Skive Køletransport som markedets foretrukne arbejdsplads. Hun træder også ind i virksomhedens ledelse.

Business controller
Der er også oprettet en stilling som business controller, som besættes af Michael Christensen. Han skal være med til at sikre, at kunderne får de mest lønsomme transportløsninger. Michael er cand. merc. af uddannelse og har lang erfaring i transportbranchen.

Fleet manager
Som den fjerde og sidste nyoprettede stilling er René Falkenberg ansat som fleet manager. Han skal sikre at transporterne foregår sikkert og med størst mulig hensyn til miljøet. Han skal især styrke arbejdet med sikker kørsel, brændstofbesparelse, oplæring og udvikling af chauffører. Rene har stor erfaring på dette område fra tidligere jobs.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.123