23948sdkhjf

N&K Spedition slår fast: Det kan få konsekvenser

Tiden må vise, om samarbejdet mellem N&K Spedition og Kurt Beier kan fortsætte

Jagten på historier om Kurt Beier-sagen er intens i pressen i disse dage, hvor det vælter ud med den ene afsløring efter den anden – og virksomhederne i det ganske land står i kø for at tage afstand til det stormomsuste firma. Kampen om at komme først med det sidste går hedt for sig.

Således fortalte N&K Spedition onsdag til Transportmagasinet, at man følger sagen tæt med henblik på at afklare, om alle aftaler, regler og love er blevet overholdt, før man endeligt kan beslutte, hvordan fremtiden for virksomhedens samarbejde med Kurt Beier skal se ud.

Det er dog lidt et andet billede, der fremstilles af N&K Spedition i dagens overskrifter i Fagbladet 3F.

Her skulle direktør Martin Gade Gregersen angiveligt have udtrykt, at man hos N&K Spedition synes, de filippinske chaufførers forhold var i orden, og at billederne, der er bragt i pressen, skulle være opstillede.

Det er dog ikke helt den samtale, Martin Gade Gregersen erindrer at have haft med Fagbladet 3F. Han føler, at ordene er taget ud af en sammenhæng, forklarer han overfor Transportmagasinet:

- De billeder, jeg har set i medierne, er ikke det, vi tidligere har set og været bekendt med. Jeg var selv nede for at holde et møde med Kurt Beier i går og komme til bunds i, hvad det gik ud på. Der fik jeg det at se med egne øjne, og da var der blevet ryddet op, og der var lavet interne regler for oprydning og rengøring. Det vil vi følge op på fremover, forklarer Martin Gade Gregersen, og tilføjer:

- Nu vil vi vente og se, om Kurt Beier har overholdt de aftaler, de har lavet med deres chauffører - hvis det viser sig ikke at være sådan, vil det få konsekvenser for vores samarbejde.

Fagbladet 3F står fast på, at Martin Gade Gregersen har sagt, hvad han er citeret for, og tilføjer, at de har samtalen på bånd

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.168